Dilan Polat, cezaevine ziyarete gitti 

Polatlar hakkında yarın görülecek dava öncesi Dilan Polat, eşi Engin Polat ve kayınpederi Sezgin Polat'ı cezaevinde ziyaret etti. 'Kara para aklama' ve 'vergi kaçırma' suçlarından yargılanan Dilan Polat, 9,5 ay sonra 19 Ağustos'ta tahliye edimişti.

  • ü
  • 03 Eylül 2024
  • ü
  • Gündem

‘Kara para aklama’ ve ‘vergi kaçırma’ suçlarından hakkında başlatılan soruşturmada tutuklanıp, 9,5 ay sonra tahliye olan Dilan Polat, yarın görülecek duruşma öncesinde bugün, Çorlu’daki Karatepe Ceza İnfaz Kurumu’nda, eşi Engin Polat ve kayınpederi Sezgin Polat’a ikinci ziyaretini gerçekleştirdi.

DHA’nın haberine göre yanında çocukları da olan Dilan Polat’ın önce eşi, ardından da kayınpederi ile birer saat görüştüğü öğrenildi. Ziyaretin ardından cezaevinden ayrılan Dilan Polat, gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

DİLAN POLAT, CEZAEVİNDE 9,5 AY KALDI

‘Kara para aklama’ ve ‘Vergi kaçırma’ suçlarından hakkındaki soruşturma nedeniyle 5 Kasım 2023’te tutuklanan Dilan Polat, avukatlarının başvurusunun ardından 9,5 ay sonra 19 Ağustos’ta tahliye edimişti. Cezaevinden çıkan Polat, ertesi gün Tekirdağ’ın Çorlu ilçesindeki Karatepe Ceza İnfaz Kurumu’nda tutuklu bulunan eşi Engin Polat ile kayınpederi Sezgin Polat’ı ziyaret etmişti.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com