Kadın askerle para karşılığı birlikte olan imam “Erdoğan giderse, devlet 3 ayda yok olur” demiş

Para karşılığı astsubay Gül Kılıç ile birlikte olan imam İkram Sorğuç'un Erdoğan'a övgüler dizdiği ve meslektaşlarının görevden alınması için yaptığı paylaşımlar ortaya çıktı.

  • ü
  • 01 Eylül 2024
  • ü
  • Gündem

Van’da eşinden ayrılan astsubay Gül Kılıç ile para karşılığı birlikte olan imam İkram Sorğuç’un Diva-Sen’in Bitlis İl Temsilcisi olduğu ortaya çıktı. Kılıç’ın 15 Temmuz’dan sonra sosyal medya hesabından meslektaşlarının görevden alınması yönünde çok sayıda paylaşım yaptığı da belirlendi.

Para karşılığı bir kadınla birlikte olan imam Sorğuç’un 15 Temmuz sonrasında meslektaşı imamların görevden alınması ciddi gayret gösterdiği görüldü. Sorguç’un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar şöyle: “Fetö terör örgütüne kullanılan imam ve falanca imamı gibi isimleri biz imamları derinden üzüyor o alçaklar imam olamaz. Size ricam bu fetö hainlere imam hava kuvvetleri imamı vb denilmesin bir imam olarak zoruma gidiyor bu alçaklar imam olamaz” dedi.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

“Eğer Kim paralelse Allah belasını versin” diyen Sorğuç, “Fetö Hakikaten Allah 7 sülalesinin belasını verdi. Duası ne kadar makbul biriymiş meğer:) Ey Fetö iti Dünya Müslümanları tarafından en nefret edilen insan olarak tarihe geçeceksin…” ifadesini kullanmış.

‘ERDOĞAN GİDERSE DEVLETİMİZ ÜÇ AYDA YOK OLUR’

Paylaşımlarından sürekli Erdoğan’ı öven Sorğuç’un bazı paylaşımları şöyle: “Batı Erdoğan’ı istiyor gözükse de aslında bağımsızlığımızı istiyor.

Erdoğan giderse; Abdulhamid’in gidişi gibi, Devletimiz 3 ayda yok olur.

Türkiye Cumhuriyeti 13. Cumhurbaşkanı, 1. Devlet Başkanı Recep Tayyip Erdoğan… Tüm Türkiye’ye, tüm mazlum ve mağdur halklara hayırlı uğurlu olsun. Rabbim yolunu ve bahtını açık etsin.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com