Beklenen ilgiyi görmeyen Bambaşka Biri dizisi ekranlara veda etti

Dram, polisiye ve romantik gerilim türündeki Bambaşka Biri dizisi 13 Ocak Cumartesi akşamında 16. bölümle final yaparak izleyenlerine veda etti.

  • ü
  • 14 Ocak 2024
  • ü
  • Yaşam

Başrollerini Hande Erçel ile Burak Deniz'in paylaştığı Bambaşka Biri final yaptı.

FOX TV’de yayınlanan Bambaşka Biri adlı dizi 16. bölümünde ekranlara veda etti. Savcı Leyla ile gazeteci Kenan’ın hikâyesinin anlatıldığı dizide başrolleri Hande Erçel ile Burak Deniz paylaşıyordu.

Senaryosunu Ethem Özışık’ın kaleme aldığı; dram, polisiye ve romantik gerilim türündeki Bambaşka Biri dizisi 13 Ocak Cumartesi akşamında 16. bölümle final yaparak izleyenlerine veda etti.

BEKLENEN İLGİYİ GÖRMEDİ

Sürekli yayın günü değişen, en son Cumartesi akşamı ekrana gelen Bambaşka Biri dizisi reytinglerde son sıralarda kaldığı için final yaptı.

FİNALDE NELER OLDU?

Dizinin final bölümünde “Oyuncakçı” lakaplı katilin kimliği ortaya çıktı. Leyla’nın ilk günden bu yana aradığı suçlunun yanı başında olduğu kanıtlanınca Kenan için artık yolun sonu göründü.

Müşerref yıllardır aradığı oğlunu bulduğu gibi tekrar kaybetme riskiyle karşı karşıya kaldı. Doğan ise ondan çalınan hayata kavuşamadan veda etme tehlikesi yaşarken Leyla da hem sevdiği adam hem de adalet uğruna doğru olanı yapmak için mücadelesine devam etti.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com