Dilruba Kayserilioğlu, gece gizlice tahliye edildi: ‘Tahliye bile usulsüz’

Dilruba Kayserilioğlu, avukatına dahi haber verilmeden, gece tek başına Aliağa Cezaevi'nden tahliye edildi: İçeriden aramasına da izin vermemişler. Issız bir yolda karanlıkta ilerlemiş. Daha sonra otobüs durağında beklemiş, sokaktaki birinden telefonununu ödünç alarak annesini aramış.

  • ü
  • 30 Ağustos 2024
  • ü
  • Gündem

İzmir’de sokak röportajında söylediği sözler nedeniyle tutuklanan Dilruba Kayserilioğlu tahliye edildi. Dilruba’nın annesi Halk Tv’ye, kızının akşam saatlerinde kimseye haber verilmeden tahliye edildiğini anlattı. Sokak röportajındaki sözleri nedeniyle tutuklanan Dilruba K. dün gece saat 21.00 sıralarında tahliye edildi.

‘TAHLİYE SÜRECİ BİLE USULSÜZ’

Halk Tv muhabiri Yağmur Beril Varol, “Tahliye sürecinde bile bir usulsüzlük var, çünkü tahliyenin avukatlarının önceden bilmesi gerekiyor, UYAP’a işlenmesi gerekiyor. Dilruba’nın annesine bile haber verilmemiş. Annesi kızının tahliye olmasına rağmen süreç farklı işlediği için paniği üzerinden atamamış durumda” dedi.

Cezaevinin olduğu yerin ıssız ve ancak arabayla ulaşımın mümkün olduğu bir yer olduğunu yayında anlatan Varol, Dilruba Kayserilioğlu’nun tahliye sürecini şöyle aktardı.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

OTOBÜS DURAĞINDA BEKLEMİŞ

“İçeriden aramasına da izin vermemişler. Issız bir yolda karanlıkta ilerlemiş. Daha sonra otobüs durağında beklemiş, sokaktaki birinden telefonununu ödünç alarak annesini aramış. Ailesi de bir araçla aldırmış. Dilruba gece 23.00 sıralarında evine ulaşabildi. Annesi büyük şok yaşadı.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com