Dilipak: Timurtaş Uçar’ın oğlundan Milli Piyango Genel Müdürü imal edenleri Allah’a havale ediyorum

Gazeteci Abdurrahman Dilipak, Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Başkanı Bekir Yunus Uçar'ın ölümüyle ilgili yaptığı paylaşımda, "Timurtaş Uçar’ın oğlundan Spor Toto ve Milli piyango Genel Müdürü imal edenleri Allaha havale ediyorum" dedi.

  • ü
  • 26 Ağustos 2024
  • ü
  • Gündem

Gazeteci-yazar Abdurrahman Dilipak, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden eski Milli Piyango Genel Müdürü ve Spor Toto Teşkilatı Başkanı Bekir Yunus Uçar ile ilgili açılamada bulundu.

Bekir Yunus Uçar’ın babası Timurtaş hoca olarak bilinen Timurtaş Uçar, İslami camia içerisinde sert vaazları bilinen bir isim. Timurtaş Uçar haram ve helal konusunu ele alındığı vaazlarında Milli Piyango’yu sert bir dille eleştirmekle hatırlanır. Bekir Yunus Uçar, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü basın danışmanı olarak görev yaptıktan sonra önce Spor Toto Başkanlığı’na 2019 yılında ise Milli Piyango Genel Müdürlüğü görevine atanmış ve bu görevi yaklaşık 3 yıl sürdürmüştü.

Dilipak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımada, “Timurtaş Uçar’ın oğludan Spor Toto ve Milli piyango Genel Müdürü imal edenleri Allaha havale ediyorum.”dedi.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Dilipak, “Timurtaş hocayı ve ailesini tanıyanlar onu bilirler. Onun da yolcusu olduğu Resulullahın ayak izinde yürüyenlerin ölüsüne, dirisine Allah rahmet eylesin. Timurtaş hocayı tanıyan hemen herkesin zihninde çakılıp kalan sorunun cevabını biz bu dünyada bulamadık. “Bu ifritten sualin kılını çekmez akıl” Merhumun kalbine ağır gelmiş olmalı bu dünya işleri. Timurtaş Uçar’ın oğludan Spor Toto ve Milli piyango Genel Müdürü imal edenleri Allaha havale ediyorum.” ifadesini kullandı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com