AKP’den bilgisayar oyunlara yasak sinyali: Devleti sokakta bulmadık

Bilgisayar oyunları için kısıtlama sinyali veren AKP'li Yayman "Bu oyun meselesi, bir milli güvenlik sorununa dönüşmüş durumda. Dediğim gibi parti olarak her türlü yasağa karşıyız ama son tahlilde devletimizi de sokakta bulmadık" dedi.

  • ü
  • 26 Ağustos 2024
  • ü
  • Gündem

Meclis Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AKP Milletvekili Hüseyin Yayman, çevrim içi oyun platformlarıyla ilgili konuştu. Yayman, ‘dijital bağımlılığının’ gençlerin geleceğini çalma noktasına geldiğini savundu.

‘MİLLİ GÜVENLİK SORUNUNA DÖNÜŞTÜ’

“Bu oyun meselesi, bir milli güvenlik sorununa dönüşmüş durumda” diyen Yayman, çevrim içi oyun platformlarına erişim engeli getirilip getirilmeyeceğine ilişkin şu sözleri sarfetti:

“Böyle durumlarla karşılaşır mıyız bilmiyoruz; ama şunu aslında bilenler biliyor. Bu platformların faydası olduğu kadar, zararlarının da olduğu ve gerçekten bizim gençlerimizi çalmak istediği, toplumu farklı bir şekilde yönlendirmek istediği çok net olarak ortada. Dediğim gibi parti olarak her türlü yasağa karşıyız, engellemeye karşıyız, sansüre karşıyız ama son tahlilde de her zaman söyledim, devletimizi de sokakta bulmadık.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

‘TOPLUMUN RUH SAĞLIĞININ KORUNMASI İÇİN GEREKLİ’

Devletimizin de bu ulus aşırı dijital şirketlere karşı korunması noktasında her türlü tedbiri alacağız. Hani gönül ister ki bu ağlar gerçekten kurallara uysunlar; çocuğun korunması, ailenin korunması, toplumun korunması, toplumun ruh sağlığı bakımından gerekli adımları atsınlar.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com