İddia: Şimşek’in istifa haberlerini AKP’li işadamları çıkarıyor

Mehmet Şimşek'in istifa haberlerinin ardında düzenlerinin bozulmasını istemeyen AKP'li işadamlarının olduğu idda edildi. Gazeteci Bülen Aydemir, "Uygulanan programdan rahatsız olan AK Parti’nin kendi networkunda olan işadamlarından veya gruplardan çıkıyor." dedi.

  • ü
  • 23 Ağustos 2024
  • ü
  • Gündem

Gazeteci Bülent Aydemir, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile ilgili haberlerin ardından düzenlerinin bozulmasını istemeyen AKP’li işadamları olduğu iddia edildi.

Demokrat Partili Cemal Enginyurt’un Mehmet Şimşek’in istifa ettiği yönündeki sosyal medya paylaşımı kısa süre içerisinde gündem oldu. Mehmet Şimşek, sosyal medya üzerinden haberi yalanladı.

Ankara’nın deneyimli gazetecilerinden Bülent Aydemir, Mehmet Şimşek ile ilgili haberlerin ardında AKP’li işadamlarının olduğuna işaret ederek, “- Ayrıca, Mehmet Şimşek’in gelişinden ve uygulamalarından rahatsız olan, eskiyi özleyen ya da ibrenin tekrar kendilerine dönmesini isteyen siyasi gruplar da bu ateşe odun atıyor.” dedi. Parti içindeki bazı kişi ve grupların AKP’ye artık ‘alternatifsiz değilsiniz’ mesajı verdiğini belirtti.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Baydemir’in paylaşımı şöyle:

“Bu arada çok kritik bir bilgi paylaşayım:
– Mehmet Şimşek’le ilgili dedikodu, spekülasyon, manipülatif bilgi ya da olumsuz enformasyonun tamamı, kendisinden ve uygulanan programdan rahatsız olan AK Parti’nin kendi networkunda olan işadamlarından veya gruplardan çıkıyor.
– Ayrıca, Mehmet Şimşek’in gelişinden ve uygulamalarından rahatsız olan, eskiyi özleyen ya da ibrenin tekrar kendilerine dönmesini isteyen siyasi gruplar da bu ateşe odun atıyor.
– Son söz, AK Parti’nin yol yürüdüğü bazı isimler ve siyasi gruplar da artık, “alternatifsiz değilsiniz” mesajı veriyor. Yeni arayışlar da başlamış durumda.
– Bu kış zor geçecek, herkes açısından!..
– Yeni dönemin mottosu bence; Winter is coming!..”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com