MHP’li Semih Yalçın’da hakaret ve tehdidin bini bir para

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, CHP ve DEM Parti'yi hedef alan açıklamalarını sürdürüyor. "CHP yılanın bekçiliğine soyunmuştur. Mazbatalı, kravatlı teröristler için Meclis'i toplantıya çağırıyor" diyen Yalçın, DEM Parti'ye de ağır hakaretlerde bulundu.

  • ü
  • 22 Ağustos 2024
  • ü
  • Politika

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, muhalefete hakaret ve tehdit yağdırmayı sürdürüyor. “CHP özünden kopmuştur, aslından uzaklaşmıştır, ehliyetsiz ellerde ihanet sarmalına dolanmıştır. CHP, başta Türk milliyetçiliği olmak üzere Cumhuriyet’i kuran bütün değerlerle savaşan bir politik mekanizmaya dönüştürülmüştür” diyen Yalçın, “Terörle mücadelenin nihai hedefine erişmesinde en büyük ayak bağı, en büyük engel, bizzat CHP’nin mevcut politikalarıdır” iddiasında bulundu. Yalçın, “CHP, yılanın bekçiliğine soyunmuştur” ifadelerini kullandı.

‘MAZBATALI TERÖRİSTLER İÇİN…’

CHP’nin, TİP Hatay Milletvekili Can Atalay için Meclis’i bir kez daha olağanüstü toplantıya çağıracağını duyurmasına da tepki gösteren Yalçın, “Özel, ‘Bu devleti yıkacağız’ diyen mazbatalı, kravatlı teröristler için Meclis’i olağanüstü toplantıya çağırıp sonra da şehit cenazelerinde boy göstermektedir. Bu, sadece riyakârlıkla açıklanamaz; millete hakarettir, şehit aileleriyle alay etmektir” dedi.

‘PKK VAR YA… İTLAFI GEREKEN HAŞERE SÜRÜSÜNÜZ’

Semih Yalçın, DEM Parti’ye de ağır hakaretlerde bulunarak, “Sayın Genel Başkanımız hakkında sarf ettiğiniz alçak ifadeler, aslında yılanın bile sizden daha erdemli, ahlaklı bir sürüngen olduğunun resmidir. Açık açık söylemeye cesaret edemediğiniz ve temsilcisi olduğunuz PKK var ya, o da siz de kâmilen itlafı gereken haşere sürülerisiniz. İddia ettiğiniz gibi sizler bu ülkenin sahipleri değil, hainlerisiniz” ifadelerini kullandı.

‘ELİ KANLI İT UŞAKLARISINIZ’

Yalçın, DEM Parti’ye yönelik sözlerine, “Sizin elinize silah tutuşturan ağababalarınızın; her birinizi nasıl köle, at uşağı ve LGBTİ’li yapacağını biz iyi biliyoruz. At uşağı tabiri bile size iltifat sayılır. Siz; Amerikan emperyalizminin kucağına oturmuş, eli kanlı it uşaklarısınız” diye devam etti.

Yalçın, DEM Parti için “Sizin gibi ciğeri peş para etmezlerden mürekkep terör örgütlerinin kullanılmaya, istismar edilmeye, iğfale çok müsait olduğunu bildikleri için, hepinizi alabildiğine istismar ve iğfal ediyorlar” ifadelerini kullandı.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

‘FETÖ VE BATI TARAFINDAN FONLANAN MEDYA’

Açıklamasında medyayı da hedef alan Semih Yalçın, “Başta Halk TV, Sözcü TV ve Cumhuriyet gazetesi olmak üzere yandaş yayın kuruluşlarıyla FETÖ ve batı tarafından fonlanan medya; CHP’nin siyasi yolsuzluklarının peşine düşen ve milletin hakkını savunan herkese saldırarak susturmaya çalışmaktadır” dedi.

“Elbette saldırıların merkezinde, milletin hukukunu kararlılıkla savunan MHP yer almaktadır” görüşünü savunan Yalçın, şöyle devam etti:

“CHP meddahı yayın kuruluşları, sabahtan akşama akşamdan sabaha MHP ile yatıp kalkmakta; her gün aleyhimizde telaşlı, ateşli manşetler atmaktadır. Hemen her gün, gerek Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, gerekse partimiz hakkında ipe sapa gelmez, temelsiz ve mesnetsiz iddialar, görüşler ortaya atılmaktadır. Aslında; sürekli MHP aleyhtarlığının tekrarlandığı bir siyasi nakaratın arkasına, kirli bir ihanet ve iş birliği gizlenmektedir.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com