Kaçırıldığı iddia edilen Reha Muhtar’ın oğlundan açıklama: Ben rica ettim…

Reha Muhtar'ın oğlu Poyraz Muhtar sosyal medya hesabından video yayınlayarak hakkındaki 'kaçırıldığı' iddialarına cevap verdi. Aile Bakanlığı ve Adalet Bakanlığı'nı da etiketleyen Poyraz Muhtar, annesi Deniz Uğur'u yalanladı.

  • ü
  • 22 Ağustos 2024
  • ü
  • Gündem

Magazin gündemi Reha Muhtar’ın hastaneye kaldırılması olayı sonrası eski eşi Deniz Uğur ve Nilüfer arasındaki Poyraz Muhtar’ın “kaçırıldığı” haberleriyle çalkalanıyor. Poyraz Muhtar, annesinin dün düzenlediği basın toplantısı sonrası babasının evinde ortaya çıkarak bir video yayınladı ve kendi isteğiyle gittiğini söyledi.

Reha Muhtar geçtiğimiz gün Sarıyer’deki evinde düşüp yaralanmış ve hastanede entübe edilmişti. Reha Muhtar’dan ikiz çocukları bulunan Deniz Uğur olay sırasında babasının yanında bulunan oğlu Poyraz Muhtar’ın eve dönmediğini ve Nilüfer tarafından alıkonulduğunu öne sürerek suç duyurusunda bulunmuştu. Nilüfer bu iddiaları reddederek bir video yayınlamış Poyraz Muhtar’ın ablası Ayşe Nazlı ile beraber olduğunu belirtmişti.

POYRAZ MUHTAR: BABAMIN EVİNDE ÇOK MUTLUYUM

14 yaşındaki Poyraz, bir video çekerek iddiaları yalanladı. Poyraz Muhtar, babasının evinde çok mutlu olduğunu şu sözlerle dile getirdi:

“Merhaba, sosyal medyada sürekli görüyorum annem benim kaçırıldığımı söylüyor. Ama ben kaçırılmadım, ablamdan rica ettim beni babamın evine götür diye ve beni götürdü. Benim burada kedim var köpeğim var, onlara bakmam gerekiyor. Cihan abim var komşumuz, ablam var Ayşe Nazlı. Bakın ben evdeyim ve burada mutluyum. Cihan abiyle Beşiktaş maçları izliyoruz, PS5 oynuyoruz. Ben burada çok mutluyum, başka bir yere hiç gitmek istemiyorum.”

Paylaşımına, Adalet Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nı da etiketledi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com