İsmail Saymaz: Ali Koç MHP’lidir

Gazeteci İsmail Saymaz, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un MHP'li olduğunu, sık sık Bahçeli'yi ziyaret ettiğini iddia etti. Saymaz "Ali Koç MHP'nin himayesindedir" ifadesini de kullandı.

  • ü
  • 20 Ağustos 2024
  • ü
  • Politika

Gazeteci İsmail Saymaz, Fenerbahçe Spor Klübü Başkanı Ali Koç’un MHP’li olduğunu iddia etti. Halk TV’de Sinem Fıstıkoğlu’nun sunduğu Haber Masası programına canlı bağlanan İsmail Saymaz, şunları dedi:

“Fenerbahçe Başkanı olunca, Koç ailesinin oğlu olunca, muhalefet Koç’u potansiyel CHP’li zannediyor. Hayır, Ali Koç MHP’lidir, MHP seçmenidir, bu bilinir de. Benim bildiğim kadarıyla ayda bir Devlet Bahçeli’yi ziyarete gider. Ama garajdan çıkıp Genel Başkan’ın odasına gittiği için pek görülmüyordu. Bugün ilk kez göstermek istediler.

Hatta Devlet Bahçeli normalde kapıya kadar kimseyi uğurlamaz Erdoğan dışında. Kapıya kadar gitti. Merdivenlerden aşağı indi. Arabasının kapısında uğurladı. Bu şu demek: Ali Koç benim himayemdedir… Ali Koç’a bundan sonra siyaseten de, sportif olarak da dokunamazsınız demek.

Nitekim öyle olacaktır. Ama şunu da gözardı etmeyelim. Ali Koç Ankara seferinde CHP lideriyle görüştü, MHP lideriyle görüştü, İçişleri Bakanı’yla görüştü ama Erdoğan’la görüşemedi. Yani Ali Koç her ne kadar iktidar tarafından hedef haline getirilse de hem MHP’li olması hem Bahçeli’yle eski hukuku nedeniyle MHP’nin himayesi altında diyebiliriz.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com