Aydemir Akbaş’ın cenazesinde ‘TikTok’çu isyanı: ‘Böyle rezillik görmedim’

88 yaşında vefat eden Yeşilçam emektarlarından Aydemir Akbaş, dün son yolculuğuna uğurlandı. Oyuncu Şafak Sezer, cenaze töreninde yaşananlara tepki göstererek "Hayatımda böyle bir rezillik görmedim" dedi.

  • ü
  • 19 Ağustos 2024
  • ü
  • Yaşam

88 yaşında hayatını kaybeden oyuncu Aydemir Akbaş için Galatasaray Lisesi’nde düzenlenen cenaze törenine ‘video ve fotoğraf çeken’ TikTok’çular damga vurdu. Oyuncu ve yönetmen Şafak Sezer duruma “Ben böyle rezillik görtmedim” sözüyle tepki gösterdi.

Akbaş dün son yolculuğuna uğurlandı. Akbaş için ilk tören sabah saatlerinde mezunu olduğu Galatasaray Lisesi’nde düzenlendi. Akbaş’ın cenazesi daha sonra Levent’teki Barbaros Hayrettin Paşa Camisi’ne getirildi. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında Akbaş’ın cenazesi Feriköy Mezarlığı’nda toprağa verildi.

CENAZEDE İZDİHAM

Akbaş için Barbaros Hayrettin Paşa Camisi’nde düzenlenen törende vatandaşların yoğun ilgisi nedeniyle istenmeyen durumlar da yaşandı.

‘BEN BÖYLE BİR REZİLLİK GÖRMEDİM’

İzdihama dönüşen cenazede yaşananları ise Kolpaçino filmlerinden birlikte rol aldığı oyuncu Şafak Sezer anlattı. Sezer, cenazede yaşanan izdihamla ilgili şunları söyledi:

“Hayatımda böyle bir rezillik görmedim. Akıl hastanesinden kaçanlar cenazeye gelmiş gibiydi. Para isteyen mi dersin, iş isteyen mi! Dua edemedik, hiçbir şey yapamadık. İbrahim Tatlıses 45 yıllık arkadaşıyla vedalaşmaya geldi, zor duruma düştü. Tabutun etrafını garip kıyafetli TikTok’çu çocuklar sarmış, garip hareketler yapıyorlar. İnsan biraz saygı duyar.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com