Göztepe’den Fenerbahçe’ye 90+5 şoku

Jose Mourinho yönetiminde bu sezon şampiyonluğu hedefleyen Fenerbahçe, Süper Lig’in 2. haftasında konuk olduğu Göztepe deplasmanında ilk puan kaybını yaşadı. İlk yarıyı 2-0 önde kapatan Sarı-Lacivertli ekip, 90+5’te yediği şok golle sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı.

Portekizli ünlü teknik adam Jose Mourinho yönetiminde bu sezon mutlak şampiyonluğu hedefleyen Fenerbahçe, Süper Lig’in 2. haftasında gittiği İzmir’de ilk puan kaybını yaşadı. Ligin yeni ekibi Göztepe karşısında ilk yarıyı Edin Dzeko ve En-Nesyri’nin golleriyle 2-0 önde kapatan Sarı-Lacivertli ekip, 90+5’te yediği şok golle sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Ev sahibi ekibin gollerini ise Koray Günter ve Romulo kaydetti. Romulo’nun ilk yarıda durum 0-0 iken attığı bir gol de VAR incelemesinin ardından, pozisyon öncesinde faul yapıldığı gerekçesiyle iptal edildi.

Göztepe - Fenerbahçe, Edin Dzeko

Dzeko, penaltıdan attığı golle Fenerbahçe’yi öne geçirdi.

EDIN DZEKO PENALTIYLA ÖNE GEÇİRDİ

Fenerbahçe, ilk yarının duraklama dakikalarında Osayi-Samuel’in ceza sahası içinde yerde kalmasıyla penaltı kazandı. 45+3’te Dzeko’nun penaltı vuruşunda top ters köşeden ağlarla buluştu ve sarı-lacivertli ekip deplasmanda 1-0’lık üstünlüğü yakaladı. Dzeko, bu sezon ligde ikinci kez gol sevinci yaşadı.

Göztepe - Fenerbahçe, En Nesyri

En Nesyri, Fenerbahçe formasıyla ilk golünü Göztepe’ye attı.

MOURINHO GİTTİ, EN-NESYRI ATTI

Fenerbahçe, Dzeko’nun penaltı golüyle 1-0 öne geçtikten sonra Jose Mourinho hemen soyunma odasının yolunu tuttu. Mourinho soyunma odasındayken Fenerbahçe’nin ikinci golü geldi. 45+7’de Szymanski’nin kale önüne mükemmel ortasını Fenerbahçe’nin yeni golcüsü En-Nesyri, etkili bir kafa vuruşuyla gole çevirdi. Nesyri, sarı-lacivertli formayla ilk golünü kaydetti.

Göztepe - Fenerbahçe, Romulo

İlk yarıda bir golü iptal edilen Romulo, 90+5’te attığı golle 2-2’lik eşitliği sağladı.

İKİNCİ YARIDA GÖZTEPE FIRTINASI

Ev sahibi Göztepe, tribünleri tıklım tıklım dolduran taraftarlarının da desteğiyle ikinci yarıda daha etkili olan taraftı. İkinci yarıda topun hakimi olan Göztepe, 68. dakikada farkı bire indirdi. İkinci yarıda oyuna giren Tijanic’in etkili kornerinde topu kafayla ağlara gönderen Koray Günter, durumu 2-1’e getirdi.

Fenerbahçe, Göztepe

Göztepe ile Fenerbahçe, Süper Lig’in ikinci haftasında 2-2 berabere kaldı.

FENERBAHÇE, SKORU KORUYAMADI

Farkı bire indirdikten sonra daha baskılı oynayan Göztepe, aradığı gole 90+5’te ulaştı. Göztepe, 6 dakika ilave edilen maçın son saniyelerinde Romulo’nun kaydettiği golle beraberliği yakaladı. Mücadele 2-2 sona ererken; Jose Mourinho, Süper Lig’deki ilk puan kaybını yaşadı. Göztepe ise üst üste ikinci beraberliğini elde etti.

Fenerbahçe, bir sonraki haftada Rizespor deplasmanına gidecek. Göztepe ise Alanyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Bu haberler de ilginizi çekebilir:

SÜPER LİG 2. HAFTA MAÇLARI

Konyaspor – Galatasaray: 1-2

Kayserispor – Sivasspor: 1-2

Adana Demirspor – Rizespor: 1-2

Göztepe – Fenerbahçe: 2-2

18 AĞUSTOS PAZAR

19:15   Başakşehir – Alanyaspor

21:45   Beşiktaş – Antalyaspor

21:45   Gaziantep FK – Samsunspor

19 AĞUSTOS PAZARTESİ

21:00   Eyüpspor – Bodrumspor

21:00   Hatayspor – Kasımpaşa

Trabzonspor   BAY

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com