Amy Winehouse filminden ilk fragman

6 Grammy ödülü kazanan, alkol tüketimi sebebiyle hayatını kaybeden ünlü şarkıcı Amy Winehouse'un yaşamından uyarlanan filmden ilk fragman geldi.

  • ü
  • 12 Ocak 2024
  • ü
  • Kültür

Amy Winehouse’un hayatını anlatan ‘Back to Black’ adlı filmden ilk fragman yayınlandı. 6 Grammy ödülü kazanan, yüksek alkol ve uyuşturucu tüketimi sebebiyle hayatını kaybeden ünlü şarkıcı Amy Winehouse’un yaşamından kesitler sunacak film Türkiye’de de gösterime girecek.

Ünlü İngiliz şarkıcının ‘Back to Black’ parçasından adını alan film, Winehouse’un kendi adını taşıyan albümü, bu albümü yapma yolculuğu, Rehab ve You Know I’m No Good gibi hitlerle şöhrete ulaştığı dönemdeki hayatı etrafında geçiyor.

SANATÇIYI KİM CANLANDIRIYOR?

Yönetmenliğini Sam Taylor-Johnson’un yaptığı filmde Amy Winehouse’u, Barbie, Industry, COBRA ve Rogue Agent yapımlarında rol alan Marisa Abela canlandırıyor.

ALKOL VE UYUŞTURUCU BAĞIMLILIĞI İLE BİTEN HAYAT

Winehouse’u alkol ve uyuşturucuya alıştıran, sonrasında onu aldatan eski sevgilisini Blake Fielder-Civil’e ise Unbroken, Money Monster gibi yapımlarda rol alan Jack O’Connel hayat verecek.

AMY WINEHOUSE KİMDİR?

İngiliz şarkıcı ve şarkı sözü yazarı Amy Winehouse 14 Eylül 1983 yılında doğdu. Tam ismi Amy Jade Winehouse olan sanatçının 2003 yılında çıkardığı ilk albümü ile başarıya ulaşmış ve eleştirmenler tarafından çok beğenilmişti. Bunun yanı sıra Merkür ödülüne aday gösterilen ünlü yıldız, 2006 yılında ise çıkardığı Back To Black şarkısı ile En İyi Sanatçı, Yılın Kaydı ve Yılın Şarkısı gibi 6 farklı dalda Grammy Ödülü’ne aday gösterildi ve beş ödülü kazandı ve böylece bir gecede en çok ödül alan kadın şarkıcı rekorunu da kırdı.

27 yıllık yaşantısına başarılar ödüller ve albümler ekleyen Amy Winehouse, uyuşturucu ve alkol bağımlılığı ile mücadele etti.

23 Temmuz 2011 tarihinde Londra’daki evinde ölü bulunan Amy Winehouse’un, uzun bir zamanın ardından alkol zehirlenmesinden öldüğü anlaşıldı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com