Çocuk filmleri İstanbul ve köylerini geziyor

Bu yıl ilki gerçekleştirilen Gezici Film Festivali yolculuğuna Tuzla ile devam ediyor. Festivalde çocuklar için film gösterimleri, çeşitli atölyeler ve oyunlar yer alıyor.

  • ü
  • 11 Ağustos 2024
  • ü
  • Kültür

İBB Kültür tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen ve 29 Temmuz-4 Ağustos tarihleri arasında Beykoz’da başlayan Gezici Film Festivali, ikinci durak Şile’nin ardından yolculuğuna Tuzla ile devam ediyor. Festival 12 Ağustos-18 Ağustos’ta Tuzla ve köylerini ziyaret edecek.

Açık havada düzenlenecek festivalin programında çocuklar için film gösterimleri, çeşitli atölyeler ve oyunlar yer alıyor. Festivalde gösterilecek filmler şöyle: Ördeklerin Göçü, Paw Petrol: Süper Film, Tavuklar Firarda, Elemental: Doğanın Güçleri, Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası, Asi Prenses ve Süper Mario Kardeşler…

Festival boyunca her gün saat 18.00’de atölyeler gerçekleşecek. 19.00’da ise film gösterimleri yapılacak..

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı’nın 153 Çözüm araçları ve İBB Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı İBB Sosyal Hizmetler ve Kadın Aile Hizmetleri ekipleri de alanda yer alacak.

İstanbullular ilerleyen tarihlerde Çatalca, Arnavutköy ve Silivri’nin köylerinde de Gezici Film Festivali’ne katılma fırsatı yakalayacak.

Filmler ve gösterim programı hakkında detaylı bilgi için tıklayın…

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com