Yıldız Tilbe: Kimse hayatımı film yapmaz

Yıldız Tilbe, "Hayatınızın film olmasını ister misiniz?" sorusuna, "Hayır. Beni kimse senaryolaştıramaz. Çünkü beni tanımıyorlar." yanıtını verdi.

  • ü
  • 12 Ocak 2024
  • ü
  • Yaşam

Sanatçı Yıldız Tilbe, sosyal medya paylaşımlarında yaptığı çıkışlarla ve yaptığı sivri açıklamalarla gündemden düşmüyor. Vefat eden ünlülerin hayatının film yapılmasıyla ilgili konuşan sanatçı, öldükten sonra filmi yapılacak kadar tanınmadığını açıkladı.

“Hayatınızın film olmasını ister misiniz?” sorusuna ise Tilbe’nin yanıtı şöyle: “Hayır. Beni kimse senaryolaştıramaz. Çünkü beni tanımıyorlar. Ünlülerin öldükten sonra çekilen filmlerini de beğenmiyorum, yeterli bulmuyorum. Bir saate 45-50 senelik ömür sığdırılamaz.”

Posta’dan Kamil Sümer’e konuşan Tilbe, “En çok neden mutlu olursunuz?” sorusuna “Kuru fasulye yerken mutluyum, taze fasulye yerken daha da mutluyum” cevabını verdi.

Sanatçının, geçtiğimiz aylarda sağlık sorunları yaşadığı gündeme gelmiş, yoğun bakıma kaldırıldığı iddia edilmişti. Tilbe bu konuya ilişkin sosyal medyadan, “İyiyim Allah’a Şükür. Ateşlendikten sonra huyum değişti biraz, oturuyoruz 2 yabancı gibi kendimle… Biraz zor biri, problemli, öf sınırındayım, belki üçüncüleri olurum” paylaşımı yapmıştı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com