Yarım milyonluk senedi kaptığı gibi saniyeler içinde yuttu

Beyoğlu'nda bir kişi fotokopisinin çekilmesi için makineye yerleştirilen 523 bin TL'lik senedi kapıp bir anda yuttu. O anlar işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

  • ü
  • 07 Ağustos 2024
  • ü
  • Gündem

İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde bir şahıs fotokopisinin çekilmesi için makineye yerleştirilen 523 bin TL’lik senedi kapıp ağzına attı. Senedin alacaklısı taraf senedi yutan adam hakkında şikâyetçi oldu.

YARIM MİLYONLUK SENEDİ SANİYELER İÇİNDE YUTTU

Beyoğlu’nda bir iş insanıyla karşı taraf arasında 523 bin TL’lik gayrimenkul anlaşmazlığı oluşması üzerine, iş adamının avukatı ve karşı taraf Beyoğlu’ndaki tapu müdürlüğüne gitti. Ardından yarım milyonluk senedin fotokopisini çekmek için taraflar yine Beyoğlu’ndaki iş hanına geldi.

Avukat senedi uzattı, iş yeri çalışanı ise senedi makineye koydu. Avukat yarım milyonluk senedin aslını fotokopi makinesinden aldığı sırada karşı taraftaki şahıs senedi avukatın elinden bir anda aldı. Avukat ise geri almak için çabalarken, dükkânın içinde arbede yaşandı.

Üç kişinin arasında kalan adam buruşturduğu senedi bir anda ağzına atarak yuttu.

SENEDİ YUTAN ADAMA DAVA

Adamın hamlesi sonrası herkes şaşırıp kalırken, polis merkezine giden avukat şikayetçi oldu. Üstün ailesi hakkında ‘resmi belgeyi yok etme’ suçlamasıyla dava açıldı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com