Sezgin Baran Korkmaz New York’un ünlü Türk restoranına ortak oldu, sokakta yemek dağıttı

Kara para aklama suçlamasıyla Avusturya'da yakalanıp iade edildiği ABD'de tahliye edilen Sezgin Baran Korkmaz, New York'un ünlü Türk kebapçısı Ali Baba’ya ortak oldu. Mutfakta yemek yapan Korkmaz "hayırsever" olarak sokakta evsizlere dağıttı.

  • ü
  • 05 Ağustos 2024
  • ü
  • Gündem

Sezgin Baran Korkmaz, New York’ta restoran işine girdi; yemek dağıttığı görüntüleri paylaştı.

Türkiye’den132 milyon dolar kara para akladığı iddiasıyla 2021 yılında bulunduğu Avusturya’da 7 yıl 6 aya kadar hapis cezası istenen SBK Holding’in sahibi Sezgin Baran Korkmaz, ABD’ye iade edildikten sonra 1 Ağustos 2023’te tahliye edilmişti.

Geçtiğimiz aylarda CNN Türk canlı yayınına bağlanarak ABD’deki mahkemesinin sonuçlanmasının ardından Türkiye’ye döneceğini söyleyen Korkmaz’ın, New York’taki bir Türk restoranına ortak olduğu ortaya çıktı.

Ali Baba Mediterranean adlı restoranın sosyal medya hesabından yayınlanan videoda Korkmaz, bir “hayırsever” olarak tanımlanıyor ve sokaktaki evsizlere yemek dağıttığı görülüyor.

Video Facebook’ta “Sayın Sezgin Baran Korkmaz Alibaba’nın mutfağında evsizlere yemek yaptı. Bu bir gönül işi, parayla satın alamazsın” denildi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com