Fatih Erbakan sansürü savundu: Instagram’a erişim engelini destekliyoruz

Yeniden Refah lideri Fatih Erbakan, Instagram'a getirilen erişim engelini desteklediklerini açıkladı. Erbakan, sosyal medya platformlarının Siyonizmin kontrolünde olduğunu iddia etti.

  • ü
  • 04 Ağustos 2024
  • ü
  • Gündem

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, parti genel merkezinde partisinin il başkanları ile Türkiye ve dünya gündemini değerlendirmek için bir araya geldi.

İran’da uğradığı suikast sonucu hayatını kaybeden Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye için ailesine ve Filistin halkına baş sağlığı dileyen Erbakan, Malatya’daki Kürecik radar üssünün kapatılmasını istedi. Erbakan, şöyle konuştu:

“Malatya Kürecik Üssü bilgileri doğrudan İsrail’le paylaşmıyor ama NATO üyeleri olan Amerika ve İngiltere ile paylaşıyor. Amerika ve İngiltere’nin en önemli görevi de zaten aldığı bu bilgileri hemen anında İsrail’le paylaşmak. Anlık olarak Amerika ve İngiltere’ye giden bilgiler İsrail’de paylaşılıyor ve biz bu bebek katili çocuk katili hainlerin, Siyonistlerin, teröristlerin korunmasına, füze kalkanına, vatan toprağımızdaki radar üssüyle destek oluyoruz. Madem doğrudan fiilen oradaki kardeşlerimizi kurtaramıyoruz, en azından bu katillere destek olan bu Kürecik radar üssünü kapatmamız gerektiğini bir kez daha ifade ediyorum.”

‘KENDİ SOSYAL MEDYA PLATFORMLARIMIZI KURMAMIZ LAZIM’

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından İnstagram’a getirilen erişim engelini desteklediklerini belirten Erbakan, “Her zaman söylediğimiz bu sosyal medya platformları maalesef Siyonizm’in kontrolünde. Elbette ki hiçbir hayvan ölmesin ancak kendileri insan haklarından, hatta hayvan haklarından dem vururken bir balinanın, bir yunusun ölmesine çok büyük olaylar yaparken orada yüz binlerce kadın, çocuk, yaşlı, engelli katlediliyor. Buna karşı bir tepki konulduğu zaman da kısıtlama yoluna gidiyorlar. Bankacılık ve finans sistemimiz gibi kendi sosyal medya platformlarımızı kurmamız lazım” dedi.

‘EMEKLİLER 249 SİMİT KAYBETTİ’

22 yıllık AK Parti iktidarı döneminde emeklilerin 249 simit kaybettiğini ifade eden Erbakan, “Emeklilerimizin 2002’de aldıkları maaş 216 liraydı. 216 liralık emekli maaşıyla tanesi 20 kuruş olan simitlerden emekli bin 82 tane alabiliyordu. Bugün şimdi 12 bin 500 lira olan maaşıyla, en düşük emekli aylığıyla sadece 833 simit alabiliyor. Yani 250 tane simidini AK Parti iktidarı döneminde kaybetti. Benzer hesaplamayı çay-simit hesabının diğer ayağı olan çay noktasında da yapacak olursak, emeklimiz AK Parti iktidarı döneminde 22 senede aylık bazda 914 bardak çay kaybetti. 216 lira emekli maaşı alan emekliler 2002’de 2 bin 164 bardak çay içiyordu. Bugün tanesi 10 liradan bir bardak çay bulabilen emekliler, maaşıyla bin 250 bardak çay içebiliyor. 2 bin 164 bardak çaydan bin 250 bardak çaya düşmüşüz” diye konuştu.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com