Tiyatro, dans ve performans festivalde buluşuyor

Festival, Türkiye’den ve dünyadan tiyatro, dans ve performans disiplinlerinde yenilikçi ve yaratıcı işleri bir araya getiriyor.

  • ü
  • 30 Temmuz 2024
  • ü
  • Kültür

UnTethered Show (ABD)

Uluslararası performans sanatları festivalinin (Istanbul Fringe Festival) altıncı edisyonunun programı belli oldu. Türkiye’den ve dünyadan tiyatro, dans ve performans disiplinlerinde yenilikçi ve yaratıcı işleri bir araya getiren festival, bu yıl İstanbul’un farklı noktalarında seyirciyle buluşacak.

11 ÜLKEDEN SANATÇILAR KATILACAK

Festival, bu yıl da Türkiye’nin yanı sıra Amerika Birleşik Devletleri, Belçika, Fransa, İtalya, Hollanda, Singapur, Slovenya, Tayvan, Japonya ve Yunanistan olmak üzere toplam 11 ülkeden ekipleri İstanbul’da ağırlayacak.

Parrhesia (Türkiye)

FESTİVAL KENTE YAYILIYOR

Festivalin mekanları ise bu sene çeşitleniyor. Akbank Sanat, Arter, Barış Manço Kültür Merkezi, BeReZe Gösteri Evi, DasDas, ÇAK Studio, ENKA Oditoryumu, Hope Alkazar, Kadıköy Belediyesi Alan Kadıköy gibi festival mekanlarına bu yıl BOVA Beyoğlu, CoBAC Workspace, Eksibir, İstos, Ortaköy Kültür Merkezi, Öktem Aykut, Sahne Kadir Has, sbcs Studio ve Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi gibi farklı disiplinlerde mekanlar ekleniyor.

Tayvan

BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI

13-21 Ekim tarihleri arasındakiIstanbul Fringe Festival 2024’ün biletleri tiyatrolar.com.tr’de satışa sunuldu. Tam 600 TL, öğrenci 400 TL olarak satışa sunulan biletlerde bir kez daha ikinci bilete yüzde 50 indirim imkanı bulunuyor.

Festival programına ulaşmak için tıklayınız.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com