Harris: Donald Trump’ı yenmek için elimden gelen her şeyi yapacağım

ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, "Donald Trump'ı ve onun aşırı Proje 2025 gündemini yenmek için Demokrat Parti'yi birleştirmek ve ulusumuzu bir araya getirmek için elimden gelen her şeyi yapacağım"dedi.

  • ü
  • 21 Temmuz 2024
  • ü
  • Gündem

Amerika Birleşik Devletleri Başkan Yardımcısı Kamala Harris, New York Hilton Hotelde düzenlenen 2024 UNITE HERE Uluslararası Sendika Toplantısında konuşma yaptı. (Anthony Behar/Sipa USA - Depo Photos)

ABD Başkan Joe Biden’in yeniden başkan adayı olmaktan çekilmesinin ardından muhtemel başkan adayı olarak bakılan Başkan Yardımcısı Kamala Harris, “Başkan’ın desteğini almaktan onur duyuyorum ve niyetim bu adaylığı hak edip kazanmaktır.” dedi.

Joe Biden açıklamasında adaylık için Başkan Yardımcısı Kamala Harris’i işaret etmişti. Biden’in açıklamasında, Biden, Başkan Yardımcısı Kamala Harris’e de “olağanüstü ortaklığı” için teşekkür etti. Biden, Amerikan halkına da güveni ve inancı için teşekkür ederek “Amerika birlik olduğu müddetçe başaramayacağı hiçbir şey yok” ifadesini kullanmıştı.

Joe Biden’in sosyal medya mesajı alıntılayan Harris, şu paylaşımı yaptı:

“Amerikan halkı adına Joe Biden’a Amerika Birleşik Devletleri Başkanı olarak gösterdiği olağanüstü liderlik ve ülkemize onlarca yıldır verdiği hizmet için teşekkür ediyorum.

Başkan’ın desteğini almaktan onur duyuyorum ve niyetim bu adaylığı kazanmaktır.

Donald Trump’ı ve onun aşırı Proje 2025 gündemini yenmek için Demokrat Parti’yi birleştirmek ve ulusumuzu bir araya getirmek için elimden gelen her şeyi yapacağım. Benimle birlikteyseniz, hemen şimdi bir bağış ekleyin.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com