AKP’li belediyeden 2 milyon liralık top ihalesi: 4 bin top alınabiliyor

AKP’li Bağcılar Belediyesi, ilçede düzenlenecek futbol ve voleybol turnuvasında kullanılmak üzere top ihalesi açtı. Tek bir şirketin teklif verdiği ihalenin bedeli 2 milyon lira oldu. Yaklaşık bir hesapla 2 milyon lirayla tanesi 500 liradan 4 bin futbol topu alınabiliyor.

  • ü
  • 18 Temmuz 2024
  • ü
  • Gündem

AKP’li Bağcılar Belediyesi, ilçede düzenlenecek futbol ve voleybol turnuvasında kullanılmak üzere top alımı için pazarlık usulüyle ihale düzenledi.

Sözcü’nün haberine göre; 26 Haziran’da verilen ihaleye tek bir şirket teklif verirken, ihalenin bedeli 2 milyon lira oldu.

Kamuoyu Aydınlatma Platformu’ndaki bilgilere göre; 2 milyon liralık ihaleyi Arzu Film Ticaret isimli şirket aldı. Temmuz-Ağustos aylarında gerçekleşecek mal alımı olarak sadece top gözükürken ihale içeriğine dair belgeler sisteme yüklenmedi.

ŞİRKETİN ORTAĞI AKP’DEN MECLİS ÜYESİ

Pazarlık usulü yapılan ihalede 2 milyon liralık sözleşme imzalanan Arzu Film Ticaret isimli şirketin tek sahibi olan Lokman Çobanoğlu, Bağcılar Belediyesi’nde AKP’den yedek meclis üyesi olarak görünüyor.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

2 MİLYON LİRAYA KAÇ TOP ALINIR?

AKP’li Bağcılar Belediyesi’nin mahalleler arasında düzenlenecek futbol turnuvası için ayırdığı 2 milyon liraya internet fiyatlarına göre; ortalama 500 liradan 4 bin futbol topu alınabiliyor.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com