AKP’li Tayyar: Lahmacuna 900 TL ödemeyin, gör bak neler oluyor

"Yüksek enflasyon bir realite" diyen AKP'li Şamil Tayyar, 'sosyete' semtlerine dikkat çekti: Bir de bu realiteyle ilgisi olmayan piyasalar var. Tatil yöreleri gibi, sosyete semtleri gibi. 2 bardak nar suyuna 1.200 lira isteyen de var, 1 lahmacun ve ayrana 1.500 lira isteyen de...

  • ü
  • 17 Temmuz 2024
  • ü
  • Ekonomi

Eski AKP Miletvekili Şamil Tayyar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tatil yörelerindeki fahiş fiyatlara dikkat çekti.

“Aynı il sınırları içindeki sosyete semtinde kiraz 150 lira, pembe domates 80 liradan satılırken, çevre semtte aynı nitelikte kiraz 40 lira, pembe domates 30 liradan işlem görebiliyor. Bunun gibi niceleri…” diyen Tayyar, şöyle devam etti:


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

‘ETKİLİ OLAN TÜKETİCİ DENETİMİDİR’

“Kamu denetimi elbette önemli asıl etkili olanı tüketici denetimidir. Satın almayacaksınız, gitmeyeceksiniz, yok sayacaksınız, görmezlikten geleceksiniz, uygun olanı arayacaksınız. Bakın Bodrum ne halde? Esnaf kan ağlıyor. Üzüleni de görmedim. Tekel yoksa, seçenekleriniz bolsa, ikamesi kolaysa, nar suyunu 600 liradan içmeyin, lahmacuna 900 lira ödemeyin, bak gör neler olur? Cingözler diyarı her yer, Bodrum olur.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com