Kılıçdaroğlu sahalara iniyor: ‘AKP ile müzakere değil mücadele edilir’

Eski CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun bayramdan sonra yurt gezilerine başlamayı planladığı, 'yumuşama' ve 'normalleşme' gündemi ile ilgili görüşlerini paylaşacağı öne sürüldü.

  • ü
  • 12 Haziran 2024
  • ü
  • Politika

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kurban Bayramından sonra yurt gezilerine başlayacağı öne sürüldü.

tv100’de Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP lideri Özgür Özel’in görüşmesi ve normalleşme süreci masaya yatırıldı.

KILIÇDAROĞLU NORMALLEŞME SÜRECİNE KARŞI

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, normalleşme sürecinin CHP’ye yarayacağını iddia ederek Özel’in beklenenin ötesinde bir performans sergilediğini dile getirdi.

Yarkadaş, CHP’nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun normalleşme sürecine karşı çıktığını ‘mücadele’ mesajı verdiğini hatırlattı.

KILIÇDAROĞLU SAHALARA İNİYOR

Edindiği son kulis bilgisini de canlı yayında paylaşan Yarkadaş, “Sayın Kılıçdaroğlu kendi ifadesi ile normalleşme çabasını doğru bulmuyor. Tweet de attı, ‘müzakere değil mücadele edilir.’ diye. Önümüzdeki bayramdan sonra yurt gezilerine başlamayı, bu konularla ilgili görüşlerini kamuoyu ile paylaşmayı düşünüyormuş.” ifadelerini kullandı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com