Mourinho, antrenmana çıkmadan yıldız futbolcunun biletini kesti: “Benimle çalışamaz”

Fenerbahçe’de teknik direktörlük görevine getirilen Portekizli Jose Mourinho, kadro yapılanmasına başladı. Mourinho, sarı-lacivertli takımla ilk antrenmanına çıkmadan bir futbolcunun biletini kesti. Mourinho’nun yıldız futbolcu için, "Benimle çalışamaz" dediği aktarıldı.

  • ü
  • 11 Haziran 2024
  • ü
  • Spor

Jose Mourinho (FOTOĞRAF: PATRIK STOLLARZ / AFP)

Fenerbahçe’de 2023-2024 sezonunun sona ermesinin ardından teknik direktörlük görevine getirilen Portekizli dünyaca ünlü isim Jose Mourinho, takımdaki ilk değişikliği antrenmana çıkmadan yapmaya başladı.

Sarı-lacivertlilerin rakibi 19 Haziran’da belli olacak ve ilk müsabakasına 23-24 Temmuz’da çıkacak. Bu kapsamda Fenerbahçe’de kadro yapılanması hız kazandı.

Portekizli menajer takımda düşünmediği isimlerle yollarını ayrılmasını istedi. Mourinho’nun biletini kestiği ilk isim belli oldu.

MOURINHO, RYAN KENT’İN BİLETİNİ KESTİ

Habertürk’ten Ahmet Selim Kul’un haberine göre Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, tüm oyuncuların performansını ilk antrenmanda görmek istiyor. Görmeden ‘gönderin’ dediği tek isim ise Ryan Kent.

Mourinho’nun “Kiralık gitmeyi kabul etmeyip sezon boyunca kenarda oturan oyuncu benimle çalışamaz” dediği kaydedildi.

BEDELSİZ OLARAK TRANSFER EDİLMİŞTİ

Fenerbahçe’nin geçen sezon Glasgow Rangers takımından ayrıldıktan sonra bedelsiz olarak kadrosuna kattığı 27 yaşındaki İngiliz kanat oyuncusu, geçen sezonunun ikinci yarısında lig kadrosunda yer almamıştı.

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 3.5 milyon euro olarak gösterilen Kent, geçen sezon 18 maçta 1 gol atarken 2 de asist yaptı. Kent’in Fenerbahçe ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com