Yandaş yazar: İYİ Partili 4 milletvekili AKP’ye katılacak

İYİ Parti'den dört milletvekilinin salı günü AKP'ye katılacağı iddia edildi. Akşener'in Özel Kalemi Esma Bakır, Akşener'in partiden ihraç edilmek istendiğini iddia etti.

  • ü
  • 08 Haziran 2024
  • ü
  • Gündem

Eski İYİ Parti lideri Meral Akşener’in Saray’da Erdoğan ile görüşmesinin yankıları devam ediyor. İYİ Parti yönetiminin Akşener’in görüşmesiyle İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nun “İsteyen istediğiyle görüşsün, İYİ Parti tek adamlığa hizmet etmeyecek. Ben kurulan senaryolara karşı çıkacağımı ilan ediyorum. Ben bu potada milletin iradesini erittirmeyeceğim” sözleriyle yeni aşamaya geçildi.

Akşener’in kendisine yakın bazı milletvekilleriyle İYİ Parti’den kopacağı iddia edildi. Yandaş Haber 7 Yazarı Ferhat Murat, İYİ Parti’den 4 milletvekilinin AKP’ye katılacağı iddiasında bulundu.

Meral Akşener’in Özel Kalem Müdürü Esma Bekar, TGRT Haber’e yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

“Ne bir görev teklifi ne de bir talep gündeme geldi. Meral Hanım açıklama yapmak zorunda değil, İYİ Parti’ye bilgi vermek zorunda değil ama Müsavat Dervişoğlu’na bilgi verdi.

Meral Hanım’ın İYİ Parti ile alakası yok. İYİ Parti, Meral Akşener’den korkuyor, partiden ihraç etmeye çalışıyor.” dedi.

 

 

 

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com