Kanser tedavisi gören Tanyeli’nin en büyük hayali gerçek oldu

Kanser tedavisi gören Tanyeli, sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Testler yaptırdığını belirten Tanyeli yemek programı sunmaya başlayacak.

  • ü
  • 07 Haziran 2024
  • ü
  • Gündem

Geçtiğimiz yıl pankreas kanseri olduğunu öğrenen Tanyeli, hayatı boyunca ilk defa 46 kiloya düştüğünü söyleyerek sağlığıyla ilgili açıklama yaptı. İki gündür hastanede olduğunu söyleyen Tanyeli, testler yapıldığını ve sonuçları pazartesi alacağını açıkladı. 1 Temmuz’da yemek programına başlayacağını söyleyen Tanyeli, en büyük terapisinin yemek yapmak olduğunu belirterek bunun kansere karşı gösterdiği mücadelede önemli moral ve motivasyon kaynağı olduğunu ifade etti.

‘EN BÜYÜK HAYALİMDİ’

Cumhuriyet’in aktardığına göre; yemek programıyla en büyük hayalinin gerçek olduğunu söyleyen Tanyeli açıklamasına “Sahneye çıkan çok sanatçı evde terapi olarak yemek yapıyor. Kuzu tandır, karnıyarık ve perde pilavım iyidir. Uzak Doğu yemeklerini iyi yaparım. Yemekte çok meraklıyım. Dünya mutfağına düşkünüm” diyerek devam etti.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

‘SESİMİ DUYURANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN’

Basının hastalığı süresinde kendisine sahip çıktığını belirten Tanyeli. “Olanlar iyi ki var. Sesimi duyuranlardan Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com