Ali Koç: Aziz Yıldırım Mourinho’ya 15 milyon euro teklif etti, biz 12’ye anlaştık

Ali Koç, Jose Mourinho'nun tüm ekibiyle birlikte Fenerbahçe'ye yıllık maliyetinin 12 milyon euro olduğunu söyledi.

  • ü
  • 05 Haziran 2024
  • ü
  • Spor

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Jose Mourinho’yu nasıl ikna ettiklerini açıkladı. Aziz Yıldırım’ın ‘Açıktan para vermişlerdir’ iddialarının suç olduğunu belirtti.

Ali Koç, Jose Mourinho’nun tüm ekibiyle birlikte yıllık maliyetinin 12 milyon euro olduğunu bildirdi. Ali Koç, Aziz Yıldırım’ın Jose Mourinho’nun 12 milyon euroya gelmesine ilişkin kullandığı ‘Açıktan para vermişlerdir’ ifadelerine çok üzüldüğünü belirterek, “Aziz Yıldırım, Mourinho’ya yıllık 15 milyon euro teklif etti. Biz Mourinho ve ekibiyle yıllık toplam 12 milyon euro karşılığında anlaştık. Jose Mourinho’nun bizim projelerimize ne kadar inandığının kanıtı budur. Sayın Aziz Yıldırım’ın ‘Açıktan para vermişlerdir’ iddialarına çok üzüldüm. Bu açıkça suçtur” ifadelerini kullandı.

Koç hedefleri içinse “Helvayı yapacak en iyi malzemenin bizde olduğunu düşünüyoruz. Biraz da yeni malzeme alacağız ve en iyi helvayı yapacağız. Hocamızın tercihleri var. Varsa o da koyacak. Biz kimi istiyorsun dedik. İllaki buraya getirmek istediğiniz biri var mı dedik. Profil veririm, isim vermem dedi” dedi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com