Küçükçekmece’de çöken binanın sahibine tutuklama

Küçükçekmece'de dün çöken ve 1 kişinin hayatını kaybettiği, 8 kişinin de yaralı kurtulduğu binanın sahibi, adliyedeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından "Taksirle ölüme neden olma" suçundan tutuklandı.

  • ü
  • 04 Haziran 2024
  • ü
  • Gündem

Küçükçekmece’de dün çöken ve 1 kişinin hayatını kaybettiği, 8 kişinin de yaralı kurtulduğu binanın sahibi, adliyedeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından “Taksirle ölüme neden olma” suçundan tutuklandı.

Küçükçekmece’de 1988 yılında yapıldığı öğrenilen 3 katlı bina 2 Haziran’da bir anda çökmüş, olayda 1 kişi hayatını kaybederken, 8 kişi de yaralanmıştı. Olaya ilişkin Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma çerçevesinde aralarında bina sahibi Hacı Murat G.’nin de bulunduğu 4 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen bina sahibi Hacı Murat G., savcılıkta verdiği ifadenin ardından ‘taksirle ölüme neden olma’ suçundan tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe çıkarılmıştı. Döner dükkanını 2021’de tadilat yaparak faaliyete geçirdiği belirlenen Özcan K. adli kontrol tedbiri uygulanması talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edilmişti.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com