MHP’den Demirtaş’ın ‘Devleti yönetiyor’ çıkışına yanıt: Alayının Azraili olacağız

Selahattin Demirtaş'ın "Ülkeyi MHP yönetiyor" sözlerine MHP'li Semih Yalçın'dan cevap geldi. Yalçın, "MHP'nin kamu vicdanını temsil ediyor. MHP; bölücü teşekküllerin alayının siyasi Azrail'i olma, demir yumruk gibi tepelerine inme misyonunu kararlılıkla sürdürecek!" dedi.

  • ü
  • 05 Ocak 2024
  • ü
  • Gündem

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın “Ülkeyi artık MHP yönetiyor” sözlerine MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın cevap verdi. Yalçın, “MHP’nin kamu vicdanını temsil ediyor. Kıt akılları almıyor ki MHP Türk milletinin varlık refleksini, varoluş iradesini yansıtıyor”dedi.

Demirtaş, devlette MHP kadrolarının çok fazla etkiliği olduğunu ve kendi davasına hakim olarak Devlet Bahçeli tarafından ‘Atadedeler’ örgütüne üye bir hakimin atandığını ifade etmişti.

Semih Yalçın, sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile Demirtaş’ın açıklamalarına “Genel Başkanımıza dil uzatan S.Demirtaş ve avanelerine…” başlıklı bir metinle cevap verdi.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Yalçın paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Kodesteki bölücü kaşarlar da dışarıdaki sicilli maşalar da MHP’yi sayıklıyor, MHP’ye saldırıyor. İdrak edemiyorlar ki MHP kamu vicdanını temsil ediyor. Kıt akılları almıyor ki MHP Türk milletinin varlık refleksini, varoluş iradesini yansıtıyor. Milletimizin birlik ve bütünlüğüne, devletimizin bekasına yönelik kalkışmaların bertaraf edilmesinde
MHP’nin sergilediği sarsılmaz caydırıcılık, aşılmaz bükücülük, bilumum ihanet şebekelerinin uykularını kaçırıyor.
Evet. MHP; bölücü teşekküllerin alayının siyasi Azrail’i olma, demir yumruk gibi tepelerine inme misyonunu kararlılıkla sürdürecek! Milliyetçi-Ülkücü Hareket ve MHP var oldukça cümle vatan hainleri ve bölücüler her gün kâbuslarla uyanacak, uykularında atlarını ıslatmaya devam edecekler.” dedi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com