Ali Koç’tan Aziz Yıldırım’a çalım: Jose Mourinho ile el sıkıştı, imza töreni İstanbul’da

Acun Ilıcalı, Ali Koç ve Mario Branco; Şampiyonlar Ligi finalinin oynandığı Londra'da Jose Mourinho ile bir araya geldi. Resmi imzaların atıldığı öne sürüldü.

  • ü
  • 02 Haziran 2024
  • ü
  • Spor

Jose Mourinho, Ali Koç'la el sıkıştı; imza töreni İstanbul'da yapılacak. (Fotoğraf: Fabrizio Romano)

Jose Mourinho resmen Fenerbahçe’de… Acun Ilıcalı, Ali Koç ve Mario Branco; Jose Mourinho ile bir araya geldi ve resmi imzalar atıldığı öne sürüldü. Fenerbahçe’nin teklifini kabul eden ünlü teknik direktör Jose Mourinho’nun yarın imza töreni için Ali Koç’la birlikte İstanbul’a geleceği iddia edildi.

Öte yandan, Wembley Stadyumu’nda Şampiyonlar Ligi finali maçı sonrası Rio Ferdinand’ın, “Telefon rehberindeki en ünlü kişi kim?” sorusunu Jose Mourinho, “Fenerbahçe Başkanı Ali Koç” ifadesiyle yanıtladı. Ayrıca Jose Mourinho, kutlamalar sırasında Jude Bellingham’a gelecek sezon için tavsiyede bulundu: “Eğer önümüzdeki sezon Fenerbahçe’ye karşı oynarsan sakin ol…”

FENERBAHÇE KAP’A BİLDİRMİŞTİ

Fenerbahçe Kulübü, teknik direktörlük görevi için Jose Mourinho ile görüşmelere başlandığını KAP’a bildirmişti. Fenerbahçe’den yapılan açıklamada, “Kulübümüz, Futbol A takım teknik direktörlük görevi için Jose Mario Dos Santos Mourinho Felix ile görüşmelere başlamıştır.” ifadeleri kullanıldı.

ILICALI VE KOÇ LONDRA’YA GİTTİ, İŞ BİTTİ

Acun Ilıcalı ve Ali Koç, Londra’ya gitti ve Jose Mourinho ile buluşup Şampiyonlar Ligi finalini birlikte izledi.

ALİ KOÇ ANLAŞMA SAĞLADI

Aziz Yıldırım’ın anlaşma sağladığı bilinen Mourinho ile görüşen Fenerbahçe başkanı Ali Koç, Portekizli çalıştırıcıyla el sıkıştı. Ali Koç’un Mourinho ile anlaşmasının ardından Aziz Yıldırım-Mourinho görüşmesi iptal olmuştu.

AZİZ YILDIRIM’A ÇALIM

Aziz Yıldırım, geçtiğimiz gün açıklama yaparak, “Jose Mourinho imzayı attı, gelmeme durumu yok.” ifadelerini kullanmıştı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com