Eski Ülkü Ocakları başkanlarından Dervişoğlu’na ziyaret

Üç eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavvat Dervişoğlu'nu ziyaret etti. Dervişoğlu, Sinan Ateş cinayetinde suçlamalarının yönetildiği Ülkü Ocakları'nı savunmuştu.

  • ü
  • 16 Mayıs 2024
  • ü
  • Gündem

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanları, İYİ Parti Genel Başkanlığı görevine seçilen Müsavvat Dervişoğlu’nu ziyaret etti.

Dervişloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Genel merkezimizde Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanları; Sayın Suat Başaran, Sayın Atila Kaya ve Sayın Alişan Satılmış’ı ve değerli dostlarım; Sayın Gökhan Yılmaz, Sayın Cüneyt Öztürk ve Sayın Murat Başaran’ı ağırladık. Değerli ziyaretleri için her birine ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Dervişoğlu, Sinan Ateş cinayetiyle ilgili Ülkü Ocakları’na yönelik suçlamaları eleştirmişti. Dervişoğlu, bir kaç gün önce yaptığı açıklamada, “Ülkü Ocakları’nın töhmet altında bırakılmaması” gerektiğini savunarak, “Ben Ateş’le mevkidaşım. Biz Ülkü Ocakları genel başkanları kendi aramızda birbirimizle ilgili olumsuz beyanda bulunmayız. Bırakın böyle bir şeyi akıldan geçirmeyi… Bu ocak aklıyla olan iş değil. Kimse Ülkü Ocaklarını töhmet altında bırakmasın. Burası birçok arkadaşımızın yetiştiği yer. Hiçbir Ülkü Ocaklıyı bir torbacı öldüremez” ifadelerini kullanmıştı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com