Sinan Ateş’in arkadaşı Ömer Zengin: Cinayeti dört isim organize etti

Sinan Ateş'in arkadaşı Ömer Zengin, cinayeti Ahmet Yiğit Yıldırım, İzzet Ulvi Yönter, Olcay Kılavuz ve Nevzat Ünlütürk tarafından organize edildiğini iddia etti. Zengin, husumetin Olcay Kılavuz'un görevden alınmasıyla başladığını kaydetti.

  • ü
  • 15 Mayıs 2024
  • ü
  • Gündem

Sinan Ateş’in arkadaşı Ömer Zengin, Ateş cinayeti hakkında sosyal medyada paylaştığı ifadesinde, adaletin katilleri yargı önüne getirmekte yetersiz kaldığını belirtti. Zengin, cinayetin Ahmet Yiğit Yıldırım, İzzet Ulvi Yönter, Olcay Kılavuz ve Nevzat Ünlütürk organize edildiğini iddia etti.

Öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in arkadaşı Ömer Zengin, sosyal medya hesabından dikkat çekici bir paylaşım yaptı. Zengin, Berlin’den Ankara’ya bir telefonla getirildiğini ancak Ateş’in katillerinin adalet önüne çıkarılamadığını ifade etti. Bu açıklamalar, Ateş cinayetiyle ilgili tartışmaları yeniden gündeme taşıdı.

Kendisini Berlin’den getiren adaletin, Ankara’daki ülkücü katilini ayağına getiremediğini belirten Zengin, “10 yaşında bir kız çocuğu ile iddianamedeyim. Türk Kamuoyuna saygılarımla…” ifadelerine yer verdi. Zengin ayrıca, Ateş’e karşı husumetin, Olcay Kılavuz’un görevden alınmasının ardından başladığını düşündüğünü belirtti.

Zengin, ifadesinde Ateş’in, Ahmet Yiğit Yıldırım, İzzet Ulvi Yönter, Olcay Kılavuz ve Nevzat Ünlütürk tarafından organize edilen bir suikast sonucu öldürüldüğünden emin olduğunu belirtti. Cinayetin, Yıldırım ile Ömer Lefzan arasındaki eski husumet nedeniyle Lefzan’ın üzerine yıkılmaya çalışıldığını söyledi. Zengin, Ateş’in Doğukan Çep ile herhangi bir tanışıklığı veya husumeti bulunmadığını da ekledi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com