Trabzonspor, Kayseri’den 3 puanla döndü

Süper Lig’in 33. haftasında Kayserispor’a konuk olan Trabzonspor, sahadan 2-1 galip ayrılarak üçüncülük şansını güçlendirdi. Uğurcan Çakır’ın büyük hatasıyla gol yiyen Bordo-Mavili ekip, son dakikalarda beraberlik korkusu yaşasa da 3 puanın sahibi oldu. Kayserispor’un galibiyet hasreti 6 maça çıktı.

Süper Lig’in 33. hafta mücadelesinde Kayserispor’a konuk olan Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, sahadan 2-1 galip ayrılarak üçüncülük şansını güçlendirdi. 87’de kaleci Uğurcan Çakır’ın büyük hatasıyla topu kalesinde gören Bordo-Mavili ekip, son dakikalarda beraberlik korkusu yaşasa da Enis Destan (24) ve Pepe’nin (58) golleriyle 3 puanın sahibi oldu. Burak Yılmaz yönetimindeki Kayserispor’un galibiyet hasreti 6 maça çıktı.

Trabzonspor, Enis Destan

Trabzonspor, Enis Destan’ın kafayla attığı golle 1-0 öne geçti.

PERDEYİ ENİS DESTAN AÇTI, PEPE FARKI İKİYE ÇIKARDI

Süper Lig’in 33. haftasında Kayserispor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Mücadele konuk ekibin 2-1 galibiyetiyle sonuçlandı. Trabzonspor’un gollerini 24. dakikada Enis Destan ve 58. dakikada Pepe kaydetti. Enis Destan, bir gol ve bir asistle maça damgasını vurdu. Kayserispor’un tek golü ise 87. dakikada Bourabia’dan geldi.

Trabzonspor, Enis Destan

KAYSERİSPOR’UN GALİBİYET HASRETİ 6 MAÇA ÇIKTI

Bu skor ile bordo-mavililer puanını 55’e yükseltti. Oynadığı son 6 maçtan da galibiyet çıkaramayan Kayserispor ise 37 puanla 14. sırada kaldı. Karadeniz ekibi sıradaki maçında Gaziantep FK’yı ağırlayacak. Kayserispor ise düşme hattında yer alan Pendikspor’a konuk olacak.

Bu haberler de ilginizi çekebilir:

SÜPER LİG 33. HAFTA MAÇLARI
Beşiktaş – Ankaragücü: 2-0
İstanbulspor – Karagümrük: 1-2
Konyaspor – Alanyaspor: 0-2
Kayserispor – Trabzonspor: 1-2
Samsunspor – Adana Demirspor: 1-1
21 NİSAN PAZAR
13:30 Başakşehir – Rizespor
16:00 Antalyaspor – Hatayspor
19:00 Galatasaray – Pendikspor
19:00 Gaziantep FK – Kasımpaşa
22 NİSAN PAZARTESİ
20:00 Sivasspor – Fenerbahçe

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com