“Kim Bu Ben”den bahar gösterimleri

Engin Hepileri’nin yönettiği “Kim Bu Ben” baharda Moda Sahnesi’nde, House Of Performance’da, Fişekhane’de tiyatroseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

  • ü
  • 10 Nisan 2024
  • ü
  • Kültür

Aşk dolu kriminal bir gerilim oyunu olan ve yönetmenliğini Engin Hepileri’nin üstlendiği Tiyatro iN yapımı Kim Bu Ben, bahar ayında da tiyatroseverlerle buluşmaya devam ediyor. Müzikleri Kenan Doğulu tarafından yapılan ve geçtiğimiz sezonki gelirinin tamamı depremzedelere bağışlanan oyun; 15 Nisan’da Moda Sahnesi’nde, 26 Nisan’da House Of Performance’da, 17 Mayıs’ta ise Fişekhane’de sahnelenecek.

Büyük bir kumarhane zincirinin dijital teknolojilerinden sorumlu bir veri analisti olan Rose Leilani tarafından kaleme alınan oyun izleyicisine küresel iklim krizi, pandemi, neoliberalizm, bireyselleşme, dijitalleşme ve gözetleme kapitalizminin şifreleriyle uğraşan, aşk dolu kriminal bir gerilim sunuyor. Başrollerinde Beyza Şekerci, Onur Ünsal ve Neslihan Arslan yer aldığı Kim Bu Ben’de +15 yaş sınırı bulunuyor ve 2 perde olarak planlanan oyun 2 saat 15 dakikadan oluşuyor.

OYUNUN KONUSU

Yetimhanede birlikte büyümüş olan Daphne ve Adam’ın sanal kimlikleri çalınıyor. Kimlikleriyle işlenen suçlar yüzünden hayatları kararmaya başlayan ikili, tüm dünya onları canavar olarak görürken suçsuzluklarını kanıtlamaya çalışıyor. Bu büyük gizemin çözülmeye çalışılması ise güven ve varoluş üzerine sorgulamaları beraberinde getiriyor.

Kim Bu Ben’in biletlerine Biletinial üzerinden ulaşılabilir.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com