Babacan, MÜSİAD’ı hedef aldı: Parayı duyunca bunların kafası bulanıyor, zihni dönüyor

İsrail ile ticaret yapan şirketlere tepki gösteren Babacan, "Parayı görünce bunların kafası bulanıyor, zihni dönüyor ve değerlerinden uzaklaşıyor" dedi.

  • ü
  • 22 Mart 2024
  • ü
  • Politika

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan

İsrail’le ticaret yapan Türk şirketlerinin hepsinin MÜSİAD üyesi olduğunun ortaya çıkması tartışmaları da beraberinde getirdi. Cuma namazı çıkışında bir vatandaşın bu konuyu sorması üzerine DEVA Partisi lideri Babacan, İsrail’le ticareti artarak sürdüren şirketlere sert tepki gösterdi, “Parayı duyunca bunların kafası bulanıyor, zihni dönüyor” dedi.

Bir vatandaş, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’a Kırşehir’de Cuma namazı çıkışı İsrail ile Türk şirketlerinin ticarete devam etmesini hatırlattı.

‘PARAYI GÖRÜNCE BUNLARIN KAFASI BULANIYOR’

İsrail ile ticaret yapan şirketlere tepki gösteren Babacan, “Parayı görünce bunların kafası bulanıyor, zihni dönüyor ve değerlerinden uzaklaşıyor” dedi.

‘ELİN MALEZYA’SINA BAKIN…’

Babacan, sözlerine şu şekilde devam etti:

“Elin Malezya’sı bırakın sevkiyatı, İsrail’e ürün götüren gemilerin Malezya limanlarına uğramasını yasaklandı. Yani eğer bir gemi gelip geçerken benim limanıma bile uğramayamaz dedi, ticareti kestiği gibi.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com