Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a ‘ne yaptığını biliyorum’ mesajı: Partimizin içini karıştırmak istiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP Genel Başkanı Özgür Özel'İ hedef alarak kendisinin 'yalnızlaştırıldığı' yönündeki söylemlerine yanıt veren Kemal Kılıçdaroğlu, "Partimizin içini karıştırmak istiyor. Neyi ne için yaptığını, neyi ne için söylediğini de gayet iyi biliyorum" dedi.

  • ü
  • 13 Şubat 2024
  • ü
  • Politika

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu; Erdoğan’ın kendisi ve CHP lideri Özgür Özel’e ilişkin sözlerine yanıt verdi.

Sözcü Gazetesi’nden Emin Özgönül’e konuşan Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisi ve Genel Başkan Özgür Özel’e yönelik suçlamaları için “Partimizin içini karıştırmak istiyor. Ama biz kendisini gayet iyi biliyoruz, tanıyoruz. Neyi ne için yaptığını, neyi ne için söylediğini de gayet iyi biliyorum. Bugüne kadar kendisi ile çok karşı karşıya geldik” dedi.

‘ÖZGÜR ÖZEL ÇOK TECRÜBELİ BİR SİYASETÇİ’

Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkanlığı’nı devrettikten sonra parti genel merkezine gitmediğini belirtti. Özgür Özel ile halef – selef olarak gerçekleştirdikleri ilk buluşmayı değerlendiren Kılıçdaroğlu, “Özgür Bey partimizdeki çok tecrübeli bir siyasetçidir, yıllarca grup başkanvekilliği yaptı, grup başkanlığı görevinde bulundu. O yemekte genel siyaseti konuştuk, yerel seçimleri ele aldık, fikirlerimizi aktardık, ülke sorunlarını görüştük” diye konuştu.

‘AZ FARKLA KAYBETTİĞİMİZ BÜYÜKŞEHİRLERİ DE ALACAĞIZ’

Kılıçdaroğlu CHP’nin 2019’daki yerel seçimde önemli başarılar elde ettiğini ve adaylarının Ankara, İstanbul, Adana, Mersin, Antalya gibi şehirleri kazandığını hatırlatarak, 31 Mart 2024 seçiminde de bu başarısını sürdüreceğini söyledi. “1 büyükşehir belediye başkanlığımız var. CHP bu seçimde de başta Denizli, Bursa, Balıkesir ve Manisa olmak üzere birçok büyükşehiri il, ilçe ve belde belediyesini daha kazanacaktır. Tüm yurtta CHP’li belediyelerin sayısının artacağına inanıyorum. 2019’da Bursa gibi az farkla kaybettiğimiz iller olmuştu. Bu kez o illeri de kazanıp büyükşehir sayısını arttıracağız. 2019’da yapılan yerel seçimlerde umudu nasıl yeşerttiysek, 31 Mart 2024 seçiminde de partimiz ve halkımız gerekeni yapacaktır” ifadelerini kullandı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com