Yeniden Refah’ın üç büyükşehir belediye başkan adayı belli oldu

Yeniden Refah lideri Erbakan, partisinin İstanbul adayının Mehmet Altınöz, Ankara adayının Suat Kılıç, İzmir adayının, Cemal Arıkan olduğunu söyledi.

  • ü
  • 10 Şubat 2024
  • ü
  • Politika

Fatih Erbakan, partisinin İstanbul adayı olarak Elif Erbakan'ın eşi Mehmet Altınöz'ü açıkladı.

Yeniden Refah Partisi (YRP), Ankara’daki aday tanıtım toplantıda üç büyükşehir belediyesi için başkan adaylarını duyurdu. YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin İstanbul adayının Mehmet Altınöz, Ankara adayının Suat Kılıç, İzmir adayının ise Cemal Arıkan olduğunu söyledi.

YRP, Ankara Atatürk Spor Salonu’nda düzenlediği etkinlikle İstanbul, Ankara, İzmir adaylarını açıklayacak. “94 Ruhuyla Yeniden Başlıyoruz” sloganıyla bir araya gelen partililer “Mücahit Erbakan” sloganları attı.

‘ONLAR MÜDEAHHİTLERİN DOSTU’

Salonda mevcut belediyelerin icraatlarının eleştirildiği videolar gösterildi. Videolarda rant, yolsuzluk ve uyuşturucu ticareti eleştirildi, “ahlaklı belediyecilik” vurgusu yapıldı. Müjdeci, “Onlar mücahitlerin değil müteahhitlerin dostudur” diye konuştu.

‘KİMSEYE KAYBETTİRMEK İÇİN DEĞİL…’

YRP Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç ise konuşmasında birlik, beraberlik vurgusu yaptı, “İnancımıza sadık, davamıza bağlıyız” dedi.

“Yeniden Refah, yeniden Erbakan” parolasıyla iktidara yürüdüklerini söyleyen Kılıç, “Biz kimseye kaybettirmek için değil, tüm Türkiye’ye kazandırmak için çok çalışacağız” dedi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com