Emniyet Müdürü’nün ahlaksız teklifini reddeden polis eşi darp edildi, çıplak arandı

Sancaktepe İlçe Emniyet Müdür Yardımıcısı Erkan Akgül, bir şikayet için ifade vermeye gelen polis eşi M.U'nun birlikte kahve içme teklifine kabul etmemesi üzerine dehşet saçtı. Akgül, M.U'nun telefonunu aldı, çıplak arama yaptırdı, ardından uzun süre darp etti.

  • ü
  • 07 Şubat 2024
  • ü
  • Gündem

Emniyet Müdürü Ekran Akgül, meslektaşının eşini darp etti, çıplak arama yaptırdı.

Sancaktepe İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Erkan Akgül,  bir şikayet için ifade vermeye gelen polis eşi M.U’nun birlikte kahve içme teklifine kabul etmemesi üzerine dehşet saçtı. M.U’nun telefonunu aldı, çıplak arama yaptırdı, ardından uzun süre darp etti.

Çalıştığı iş yerindeki avukatın yüklü para transferi yapıyor olmasında şüphelenen M.U. konuyu polis eşine anlattı. M.U. ve polis eşi durumu emniyete bildirmek üçere 24 Haziran’da evlerinin olduğu Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gitti. M.U’nun ifadesini verdi ve ayrıldı. Daha sonra yeni ayrıntılar hatırlayınaca tekrar ifade vermek için emniyet müdürlüğüne tekrar gitti. İfade verirken eşini bir komiser odadan çıkardı.

POLİS EŞİNE KAHVE TEKLİFİ

10Haber’den Hazar Dost’un haberine göre, Emniyet müdürü Erkan Akgül,  bir şikayet için ifade vermeye gelen polis eşi M.U’ya birlikte kahve içme teklifinde bulundu. Polis eşi teklifi kibarca reddedip ifade vermek için odadan çıktı. Emniyet müdür yardımcısı bir süre sonra genç kadının kendisini kayıt altına almakla suçlayıp makam odasına geri çağırdı ve telefonunu vermesini istedi.

Polis eşi telefonu verdi ancak iCloud şifresini söylemedi. Duruma sinirlenen E.A., iddialara göre makam odasında polis eşine önce çıplak arama yaptırdı, ardından da uzun süre darp etti.

TOKAT, ÇIPLAK ARAMA, PİERCİNGLERİ ÇEKME…

M.U. ifadesinde, emniyet müdür yardımcısının üzerine çıkıp kendisine yumruk ve tokat attığını, havluyla ağızını kapatıp kulağındaki piercingleri çektiğini anlattı.

Durumu üstlerine şikayet etmek isteyen polis memuru psikolojik kontrolden geçirilmek için hastaneye götürüldü.

Yaşanan olayla ilgil soruşturmada ilerleme yaşanmadı.

17-25’TAN SONRA ORGANİZE ŞUBEYE ATANMIŞ

KHK’lı emniyet mensubu Turgay Karagöz, emniyet müdür yardımcımı Erkan Akgül’ün 17-25 sonrası İstanbul Organize Şube’ye atandığını belirtti. Ayrıca, Akgül’ün Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan’a yakın bir işadamına çökmeye çalıştığını için organize şubeden uzaklaştırıldığını belirtti.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com