AKP’nin adayı Altınok’tan Ankaralı emeklilere vaad: Her ay 5 bin TL destek

İktidarın veremediğini AKP'nin başkan adayı Turgut Altınok vaadetti, Ankara'da yaşayan ihtiyaç sahibi emeklilere ayda 5 bin TL destek verileceğini açıkladı.

  • ü
  • 02 Şubat 2024
  • ü
  • Politika

AKP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, emeklilere her ay 5 bin TL destek vereceğini vaadetti. Altınok, Ankara’da yaşayan ihtiyaç sahibi emeklilere ayda 5 bin TL destek verileceğini açıkladı.

Altınok sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Ve ilk müjdemiz emeklilerimize! İhtiyaç sahibi bütün emeklilerimize ayda 5 bin TL destek! Ne dediysek o! Ankara kazanacak…” ifadelerini kullandı.

EMEKLİ MAAŞLARI İKİNCİ ZAMLA ARTMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “SSK ve Bağ-Kur emeklilerimizin aylıklarının Ocak 2024 itibarıyla 6 aylık artış oranını yüzde 49,25’e yükseltiyoruz. Böylece bu yıl tüm emeklilerimizin aynı oranda artış almasını sağlıyoruz.” açıklamasında bulunmuştu.

Daha önce de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, SSK ve Bağ-Kur emeklisine ilave yüzde 5 artış yapılacağı müjdesini vermiş, artış oranı yüzde 37,57’den yüzde 42,6’ya yükselmişti.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com